JHY Smart Watch S9 Pro Golden Akıllı Saat

JHY Smart Watch S9 Pro Golden Akıllı Saat (E0042515)

Fiyat : ₺2.909,00(KDV Dahil)
Barkod : 5237328702766

JHY Smart Watch S9 Pro Golden Akıllı Saat Özellikleri:

 

  • RenkAltın
  • Kasa RenkAltın
  • Kordon RenkAltın
  • Batarya Kapasitesi Aralığı100-200 mAh
  • AdımsayarVar
  • GPSVar
  • Nabız SensörüVar
  • Suya/Toza DayanıklılıkVar
  • TitreşimVar
  • Uyku TakibiVar
  • Sesli GörüşmeVar

 

Kişiler: Cep telefonundaki kişileri senkronize etmek ve acil durum kişilerini ayarlamak için cep telefonuna bağlanın; Çevirmeli bağlantı: dışarı çevirmek için cep telefonuna bağlanın ve saat tarafında arayabilirsiniz.

Arama kaydı: Cep telefonunun arama kaydını senkronize etmek için cep telefonunu bağlayın;

Kalori, aktivite süresi, aktivite sayısı, adım ve mesafe dahil olmak üzere günün egzersiz verilerini kaydedin.

uyku

Bir sosyal uygulamaya bağlanın, QR Kodunu açın. Diğer kişinin onu taramasına ve bir arkadaş eklemesine izin verin.

Her gece uyku durumunu kontrol et

Açık havada koşu, açık havada bisiklete binme, mekik çekme, yürüyüş. dağcılık ve diğer sporlar gibi 7 sporu içerir, Egzersiz sırasında 5 бnemä Diş mekan spor verisi kaydedilir. adımlar, kaloriler, kalp atış hizi, ritim, tempo ve ayarlanabilir spor hedefleri, spor ayrıntılarınızın kapsamlı bir dökümü.

Nefes eğitimi

Saati bileğinize yakın bir yere koyun; onu takabileceğiniz en iyi yer kolunuzun üzerindeki bilek kemiğidir. Gerçek zamanlı kalp atış hızı ölçülebilir. Ortalama bir insanın normal Kalp hızı değeri 60-90 atım/dakikadır. Saat, son 7 ölçüm kaydını kaydederek en yüksek ve en düşük değerleri kaydeder.

Müzik kontrolü

Saati bileğinize yakın bir yere koyun. Saati takabileceğiniz en iyi yer kolunuzun üstündeki bilek kemiğidir. Kan basıncı ölçmek için

kan basıncı sabit tutun. Saat, son 7 ölçüm kaydını kaydeder.

Saati bileğinize yakın bir yere koyun. Saati takabileceğiniz en iyi yer Cokolunuzun üstündeki bilek kemiğidir. Kandaki oksijen değeri ölçülebilir. Kan oksijen Saat 7 ölçüm kaydını, en yüksek ve en düşük değerleri kaydeder.

Kapalı alanda koşu, kapalı alanda bisiklete binme, mekik, şınav ve serbest antrenman dahil olmak üzere 6 normal sporu içerir.

Erişim kartı simülasyonuna tek dokunuşla ulaşım, kapıyı açmak için bileğinizi kaldırın, sağlık kodunu çağırmak için tek dokunuşla, arama yapmak için tek dokunuşla, uygulamaya ulaşmak için tek dokunuşla ulaşım.

Ses asistanı

Nefes eğitimi kişinin kendini hızla rahatlatmasını, stresi hafifletmesini ve vücuda hızla oksijen takviyesi yapmasını sağlar. Üç frekans seçeneği sunulur: yavaş, normal ve biraz daha hızlı: nefes alma süresi seçenekleri: 1-5 dakika

Müzik çalmasını kontrol etmek için uygulama ile bağlanın.

Cep telefonuna bağlanın, sesli uyandırma cep telefonu uygulaması

Saat. Mett'in işlevini gerçekleştirir, tüm günlük egzersiz hacmini Mel değerine dönüştürür ve bunu saatte ve uygulamada görüntüler, bir haftalık egzersizin enerji metabolizması eşdeğerini kaydeder ve Mett kullanıcıların egzersiz hacimlerini net bir şekilde anlamalarını sağlamak için görsel bir simge oluşturur.

Parlaklık ayarları, genellikle ekran dışında, ekranı açmak için bileği kaldırma, rahatsız etmeyin modu, ses ve titreşim, telefon bağlantısında Ayarlar dil değiştirme, şifre, saat hakkında, yeniden başlatma, fabrika ayarlanna sıfırlama, kapatma dahil.

Şarj

Şarj etmeye başlamak için lütfen saatin arkasını kablosuz şarj cihazının yüzeyine yerleştirin, saatin şarj göstergesi ekranda görüntülenir.

Dikkat:

1. Nemli ve sulu ortamda şarj etmeyin,

2. Lütfen saatin arkasının temiz olduğundan emin olun.Kablosuz şarj cihazının yüzeyi ile tam temas; 3. Saatin arkasını ve kablosuz şarj cihazının yüzeyini temizlemek için lütfen temiz bir bez kullanın. Normal şarjı sağlamak için saatin ve kablosuz şarj cihazı vüzeyinin tam temas halinde olduğundan emin olun; adaptörüyle donatılmamıştır. Ailenizin mak icin, şarj

Önlemler:

1. Bu ürünün ölçüm sonuçları yalnızca referans amaçlıdır, herhangi bir tıbbi amaç veya temel için değildir. Lütfen bir doktorun rehberliğinde takip edin. kendi kendinize teşhis koymayın ve tedavi sonuçlarına göre tedavi etmeyin.

2. Bu ürünün su geçirmezlik seviyesi IP67'dir ve derin dalışlarda veya uzun süre suda bekletilmelerde kullanılamaz. Buna ek olarak, bu ürüne sıcak su konulmaz çünkü su buharı saati etkileyecektir.

 

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR